Er parterapi i København nyt territorium? Så læs med her

I alle parforhold kan der være stor forskel på, hvordan udfordringer og svære tider håndteres. Hvor nogle vælger at lade stå til og holde udfordringerne imellem parforholdets to parter, så vælger andre at begynde i parterapi. Og der er flere ting, som kan fremhæves ved dette valg.

TING DER KAN VÆRE GODE AT VIDE OM PARTERAPI I KØBENHAVN.

I er selv med til at sætte dagsordenen i terapien.

Noget der er væsentligt at understege er, at I selv er med til at definere dagsordenen, når I begynder i parterapi. I det er smart at vælge at have fokus på de områder, der fylder mest hos jer – og som derfor bedst skaffer jer begge mere albuerum og en god atmosfære sammen.

I kommer til at tale med en neutral person

En anden ting der skal fremhæves omkring parterapi København er, at I kan komme til at snakke med en neutral person der ser tingene udefra, og ikke er indblandet jeres historie af konflikter. Og det kan være utrolig værdifuldt. Det betyder nemlig, at der ikke bliver valgt side, og at I derfor træder ind i et rum, hvor I begge kan føle jer lige værdifulde.

I kan få nye værktøjer og egenskaber med hjem

Når I som par opsøger en professionel parterapeut, kan det være fordi, I sidder fast i en problemstilling. Det kan derfor også være godt at vide, at i kan få nye personlinge værktøjer og egenskaber med hjem gennem parterapi i København. På den måde kan I også arbejde på jeres parforhold, når I er hjemme og på den måde få glæde af terapien.

I kan få det antal sessioner, der passer til jer

Den sidste og fjerde ting du kan tage med fra denne artikel er, at dig og din partner kan få det antal sessioner, I måtte ønske jer. For I er også selv med til at vurdere, hvor meget eller lidt hjælp, I har brug for. Og når i har afsluttet parterapien, så kan I altid vende retur på et senere tidspunkt.

Comments are Disabled